Borba za tržište

Dva dana prije Ikee otvara se Emmezeta na Žitnjaku

emmezeta
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/27
18.08.2014.
u 13:56

Širenjem prodajne mreže i jačanjem web-trgovine Emmezeta planira zadržati kupce te privući nove. Dakako, pomoći će im u tom naumu i brojne akcije i sniženja

Sutra, dva dana prije otvaranja Ikee u Rugvici, Emmezeta na zagrebačkom Žitnjaku otvara drugu trgovinu u gradu, na tri kata i na 20 tisuća četvornih metara, nudeći više od 15 tisuća artikala za dom i njegovo opremanje. Nova trgovina uselila je u prostor u kojem je donedavno bila Kika koja je, zajedno s Emmezetom, dio grupacije Steinhoff International, i koja će do kraja godine potpuno nestati s našeg tržišta.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Na tri kata novootvorena Emmezeta nudi sve za dom, a posebno su ponosni na svoj odjel bijele tehnike koji zauzima čak cijeli jedan kat, a u na kojem su zastupljeni različiti proizvođači. Prve kupce dočekat će i brojne akcije i popusti, a konkurencije se ne boje, kaže predsjednik uprave Slobodan Školnik koji je najavio i otvaranje trgovina u Rijeci i Slavonskom Brodu.

Inače, prosječno je godišnje u Emmezetinim centrima oko 1,8 milijuna kupaca, kojima prodaju oko 3 milijuna artikala te ostvare oko 400 milijuna kuna prihoda.

Školnik je istaknuo i da u povodu sutrašnjeg otvorenja neće biti posebne svečanosti, nego će novac (70.000 kuna) donirati SOS Dječjem selu Hrvatska za uređenje dva stana u zagrebačkom naselju Sopnica koje im je Grad dao na korištenje.

Ključne riječi

Komentara 5

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
16:03 18.08.2014.

Ikea je zanimljiva, ali Emmezeta je odavno s nama (otvorila je svoj dućan još devedesetih), tako da ću još uvijek radije u Emmezetu... Većina stvari za dom koje imam kupljene su tamo i nikad nije bilo lošeg iskustva s cijenama i s uslugom. ;)

BR
brankomat61
19:14 18.08.2014.

Ikea nije u Rugvici nego u mjestu Sop , ulica A. Nobela , skretanje sa Slavonske za poslovnu zonu Zg-istok , do Rugvice imate se voziti još 10 km

QU
queta
00:24 19.08.2014.

Ovo je već N-ti plaćeni oglas za Emmezetu zadnjih dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije