DOMAĆI DIZAJN

Duhovitim porukama i slikama opisane roditeljske muke

šalice
Foto: Ana Deg
1/2
01.11.2017.
u 11:56

Hrvatska dizajnerica interijera Ana Deg obogatila je svoju kolekciju produkt dizajna linijom zanimljivih šalica

Mlada hrvatska dizajnerica Ana Deg, koja se nedavno sa uređenja i osmišljavanja interijera prebacila i na produkt dizajn kreiravši kolekciju Deg'S Doodles pripremila je dodatak, novu liniju koja u sebi spaja dizajn i dozu humora.

Linija se zove “The Joys of Parenthood”, odnosno “Radosti roditeljstva” i na duhovit način opisuje neke situacije u kojima se roditelji svakodnevno nalaze. Uobičajene situacije, balansiranje između posla i roditeljstva i stres koji to donosi bile su joj inspiracija za šaljive ilustracije i poruke na šalicama.

Foto: Ana Deg

– Roditeljstvo donosi radost i zadovoljstvo, ali i stres, višegodišnje nespavanje i umor, no sve je to prolazno. Poruka ove kolekcije je da se roditelji ne brinu jer je sve to dio roditeljstva. Umjesto da stalno jurimo, trebamo stati na loptu i uzeti vremena za sebe – kaže autorica. Duhoviti natpisi na njima su da motiviraju roditelje da zbog stresnih situacija zastanu, misle i na sebe i naprave si topli napitak za opuštanje...

Šalice su u smirujućim pastelnim bojama, plavoj i zelenoj, a mogu se kupiti u Deg’s Doodles online trgovini.

>>Novi domaći brand koji će nasmijati ali i oduševiti arhitekte

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije