Priznanje

Dubrovački One Suite Hotel – najbolji novootvoreni hotel u 2017.

19.02.2018.
u 14:58

Od ukupno 315 hotela iz 21 zemlje, One Suite Hotel je pobjedu u kategoriji „Opening of the year“ izborio u konkurenciji s još četiri novootvorena hotela

Još jedno internacionalno priznanje stiglo je u dubrovački One Suite Hotel. U nedjelju, 18. veljače 2018. u Kijevu je na svečanoj ceremoniji dodjele International Hospitality Awards nagradu za najbolji novootvoreni hotel u istočnoj i centralnoj Europi preuzeo Lukša Jakobušić, vlasnik ovog, po mnogočemu posebnog hotela.

Otvoren u lipnju 2017., One Suite Hotel našao se na mnogim cijenjenim listama hotela koje morate posjetiti poput one National Geographic Travelera, The Guardianiana, Telegraph Travela. Nominiran za International Hospitality Awards 2017., izborio je finale, pobijedio i potvrdio da se Dubrovnik, uz šarm povijesti i posebnu atmosferu, bogatu kulturnu ponudu, prirodne ljepote u svako godišnje doba s punim pravom ucrtao na kartu svjetskih hit destinacija.

Organizator događanja HOTELIERO® Club koji okuplja profesionalce iz industrije s područja istočne i središnje Europe. Nominirane je ocjenjivao stručan žiri, no njihovi su glasovi mogli kandidatima donijeti samo 50% bodova, dok su ostatak utjecaja na konačan izbor pobjednika donijeli gosti svojim ocjenama na Booking.com-u i Trust.You.com-u.

Od ukupno 315 hotela iz 21 zemlje, One Suite Hotel je pobjedu u kategoriji „Opening of the year“ izborio u konkurenciji s još četiri novootvorena hotela; dva iz ukrajinske Odese, jednog iz slovačke Bešenove i Hotela Tesla Smart Stay iz Beograda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije