Cool kuhinjski dodatak

Drveni noževi hit su kanadskog sajma

noževi
Foto: Promo fotografije
1/2
31.01.2014.
u 16:13

Jednostavnim zahvatom kućanski pomagač dobio je potpuno novi izgled

Noževi napravljeni od drveta javora rad su studija Federal Inc. i predstavljeni su na sajmu unutarnjeg dizajna u Torontu.

Želja dizajnera bila je dati klasičnom komadu poput kuhinjskog noža novi izgled, a inspiraciju su pronašli u elementima na koje ljudi najčeće pomisle kad razmišljaju o kuhanju.

Oštrica i drška napravljene su od jednog komada drveta, a sam metalni rub namijenjen je rezanju, čime je smanjena težina i veličina samog noža.

Ovi noževi mijenaju način na koji gledamo svakodnevne elemente, a prodaja (u setu ili odvojeno) će krenuti za koji mjesec.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
16:48 01.02.2014.

težina isto igra ulogu ali i balans, izdržljivost i kvaliteta izrade... ovo je više šminka za one koji ne "prljaju" kuhinje već žele dizajnerski proizvod...

ZA
Zagor
17:11 01.02.2014.

Fina kolicina bakterija bi se tu brzo mogla namnožit....

Avatar patkovic
patkovic
19:48 01.02.2014.

drvo se zabranjuje kao materijal u tom poslu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije