Svijet interijera

Drukčije lice kvartovskog kafića – ono koje se pretvara u dnevnu sobu

linea
Foto: Ino Zeljak
27.11.2016.
u 08:30

Interijerom dominiraju neutralne boje s akcentiranim zidovima i detaljima

Odnedavno je u Novom Zagrebu otvoren Linea Caffe, prava mala oaza domaćih craft piva te najukusnije belgijske tople čokolade Callebaut. Riječ je o trećoj lokaciji istoimenog kafića. Prva se nalazi također u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja od ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivan i skladno uređen interijer.

Foto: Ino Zeljak

Popularnost craft piva

Potaknuti sve većom popularnošću craft piva koja se proizvode u malim zanatskim i inovativnim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih craft piva, poput primjerice Gričke vještice, Crne kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnogih drugih, dok od točenih piva imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj, čija se proizvodnja temelji isključivo na svježe točenom pivu. Velika popularnost domaćih craft piva nimalo ne čudi, s obzirom na to da su upravo craft pivovare zaslužne za vraćanje živosti, novih okusa i zanimljivih kombinacija na pivsko tržište te prekrasnih aroma, različitih začina i mirisa u pivske napitke. Pored toga, Linea Caffe nudi svojim gostima odličan izbor vina i biočajeve od kvalitetnih organskih sastojaka, a za sve čokoladoljupce tu je nezaobilazni topli napitak u hladnim zimskim danima – neodoljiva gusta topla čokolada Callebaut. Čokolada za kojom je poludio cijeli svijet dolazi iz Belgije, zemlje svjetski poznate po vrhunskim čokoladnim kreacijama, a može se naći u šest zamamnih okusa: tamna, bijela, mliječna i karamel. Također, Linea Caffe bar trenutačno je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete pronaći ovu izvrsnu čokoladu, kojoj često tepaju i da je “majka svih čokolada”.

Foto: Ino Zeljak

Za izuzetno originalan i elegantan interijer zaslužna je arhitektica Boška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri. Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčane, nasuprot kojih je zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone – spicy mustard, odnosno boju senfa.

Foto: Ino Zeljak

Posvećenost detaljima

Ambijentalnosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijali korišteni u uređenju, od kojih se posebice izdvaja drvo te izuzetna posvećenost detaljima.

Foto: Ino Zeljak

Linea Caffe barovi odišu nekom posebnom toplinom i prvoklasnom uslugom, gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. Ljupka, nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za prvu jutarnju kavu, tzv. chill afterwork pivo s kolegama s posla ili pak romantičan spoj za dvoje uz čašu vina.

Foto: Ino Zeljak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije