počastite se

Doživite blagdansku čaroliju u lošinjskom Vitality Hotelu Punta

15.12.2021.
u 11:43

Hotel će posebnu božićnu ponudu dodatno upotpuniti i zaključiti s različitim aktivnostima, kao što su izrađivanje vlastitih suvenira s otoka ili igra božićnih pulovera

Ove godine želite sebi priuštiti pravu božićnu idilu uz opuštenu atmosferu, okruženi zelenilom borove šume i s neprocjenjivim pogledom na more ili u Novu godinu ući odmorni nakon sjajnog wellness iskustva? Izvrsno mjesto za sve to nalazi se na otoku Lošinju, odnosno u Vitality Hotelu Punta, koji je za svoje goste osigurao poseban blagdanski program.  

Vitality Hotel Punta, dio Lošinj Hotels & Villas gostima nudi posebnu blagdansku večeru uoči Božića s najukusnijim mediteranskim jelima, nakon koje se možete dodatno opustiti u hotelskom baru. Badnjak na Lošinju započinje šetnjom kroz borovu šumu, tijekom koje možete pronaći sve potrebno za DIY božićne ukrase – češere, žirove, grančice i mahovinu, a time ćete ujedno stvoriti i uspomenu koja će vas uvijek sjećati na predivne blagdane provedene na otoku. Za djecu će biti organizirane i zanimljive radionice izrade ukrasa, prepune uzbudljivih sadržaja.  Badnju noć gosti će moći provesti u magičnom Zimskom vrtu, gdje uz prigodne blagdanske zalogaje i tople napitke mogu razmijeniti i prve čestitke.

Ho, ho, ho! To je vjerojatno prva stvar koju će gosti Vitality Hotela Punta začuti na božićno jutro, dok još sneni u pidžamama otvaraju poklone, nakon čega slijedi i neizostavno fotografiranje s Djedom Božićnjakom. Za upotpunjeni božićni duh će se pobrinuti i hotelski chef, koji će na sam Božić za goste  pripremiti najukusnija tradicionalna jela.

Vitality Hotel Punta svoju će posebnu božićnu ponudu dodatno upotpuniti i zaključiti s različitim aktivnostima, kao što su izrađivanje vlastitih suvenira s otoka ili igra božićnih pulovera. Nikako ne treba propustiti niti priliku vidjeti izložbu „Mediteran kakav je nekad bio“, a gosti će svoj blagdanski boravak u hotelu moći završiti u najboljem mogućem stilu – uz zabavu u salonu ili uživajući u slanim i slatkim zalogajima te različitim napicima u udobnoj atmosferi Zimskog vrta. 

Tu je savršen doček Nove godine. Gosti će kroz poseban trodnevni novogodišnji program lako zaboraviti sve ovogodišnje brige, opuštajući se uz izvrsna iskustva masaža i uživajući u prirodnim ljepotama, čistom zraku i ugodnoj klimi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije