Novi Living

Donosimo čak 40 ideja za jeftinije grijanje

Shutterestock
05.10.2018.
u 10:17

Za sve vas koji prkostite hladnoći prava će poslastica biti raskošna terasa čijeg se pogleda vlasnica ne odriče ni za najhladnijih dana, provjerite zašto!

Sutra na kiocima, uz Večernji list, potražite novo izdanje magazina Living. U ovom, pravom jesenskom broju, bavimo se vrućom temom - grijanjem. Imamo čak 40 savjeta za niže račune koje je lako provesti u djelo - obavezno ih proučite.

Za sve vas koji prkostite hladnoći prava će poslastica biti raskošna terasa čijeg se pogleda vlasnica ne odriče ni za najhladnijih dana, provjerite zašto!

Tragate li za inspiracijom za jesensko-zimsko uređenje doma, imamo sjajne prijedloge, a posebno smo ponosni na editorijal kojem je cilj nadahnuti vas da si u domu stvorite kutak samo za sebe i - uživanje!

Naravno, bili smo i u gostima u divnim kućama - zagrebačkoj vili i luksuznoj kući u Istri.

Volite li kuhati sa sezonskim namirnicama, naši recepti od vrganja, buča, kestena i drugih jesenskih plodova prirode sigurno će vam biti inspiracija da kušate nešto novo.

Vrtlari, listopad je jako bitan mjesec - i kao završetak sezone, ali i kao priprema za novu - imamo top savjete uz koje će vam nova sezona biti još raskošnija!

Dakle, sutra se čitamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije