vinolog

Domaći studio Stairwell&Loft potpisuje još jedan sjajan interijer

Davor Zupčić
16.11.2020.
u 09:17

Novi Vinolog wine shop bit će maloprodajnog karaktera, a u ekskluzivno uređenom interijeru s ograničenim broja mjesta možete očekivati degustacije i prezentacije najnovijih i najzanimljivijih vina s domaće i svjetske scene

Svi poznavatelji dobrog vina odavno su čuli za Vinolog. Vinolog je više od samo obiteljskog posla, Vinolog je način života koji u obitelji Balog temelje na premisi da dobro vino može i mora biti dostupno svima. 

Foto: Davor Zupčić

Upravo iz tog razloga, kako bi svoju misiju i viziju da prate vinske trendove i dovode najbolja svjetska i hrvatska imena s vinske scene mogli sprovesti do kraja u djelo, Vinolog dobiva svoj wine shop u zagrebačkoj ulici Božidara Adžije. Novi Vinolog wine shop bit će maloprodajnog karaktera, a u ekskluzivno uređenom interijeru s ograničenim broja mjesta možete očekivati degustacije i prezentacije najnovijih i najzanimljivijih vina s domaće i svjetske scene. 

Foto: Davor Zupčić

„Željeli smo otvoriti mjesto u kojem će se naši gosti prvenstveno osjećati ugodno, gdje će svi posjetitelji imati priliku upoznati se s različitim vinima koja su do sada bila nedostupna u našim krajevima, ali isto tako željeli smo stvoriti hub gdje ćemo mi kao istinski ljubitelji i poznavatelji vina moći educirati ljude ali i učiti od njih, tu prvenstveno mislim na praćenje afiniteta kod vina.“ - izjavila je Jelena Balog iz Vinologa.

Foto: Davor Zupčić

Kako bi spoj tradicije s modernim pristupom koji njeguju u vinima došao do izražaja i u interijeru, za uređenje Vinolog wine shopa angažirali su tim arhitekata i dizajnera zagrebačkog studija za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, a sve pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića. 'Elementima interijera čitavom smo prostoru zadali izrazito ugodnu lounge atmosferu. Tu je ključnu ulogu prije svega odigrala pomno osmišljena rasvjeta stropa i teški dekori zlatno-crvenih nijansi.' rekao je Boran Petljak, iz studija Stairwell&Loft.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije