Deez produkt

Domaći dizajn koji želimo u svom domu

18.08.2018.
u 08:30

Iz radionice Deez Produkta do sada je izašlo tridesetak proizvoda. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer

Na domaćoj dizajnerskoj sceni već se neko vrijeme uspješno probija brend minimalističke estetike i urbanog dizajna – Deez Produkt. Kvalitetan dizajn, prirodni materijali i jednostavne linije oduševljavaju sve ljubitelje trendova u produkt-dizajnu.

Iza imena Deez Produkt stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, koje svaki proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što posebno odlikuje njihov brend jest posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Iz radionice Deez Produkta do sada je izašlo tridesetak proizvoda. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer pa se tako u Deezovoj ponudi mogu pronaći stolići Organic, koji imaju iznimno funkcionalni dio za pohranu knjiga, časopisa i papira koji nam inače zauzimaju radnu plohu, i Color Me, podne i stolne lampe, zidni i stolni satovi, ogledala, ali i zdjela za voće Hexa, stalci za vino, knjige, podmetači za čaše i daske za rezanje, a asortiman nastoje proširiti čim dobiju određenu ideju koja rezultira novim kreativnim uratkom.

Deez Produkt nastao je kao rezultat naše strasti prema dizajnu i potrebe da unesemo dašak toga u vaše domove. Dajemo oblik dizajnerskim idejama zahvaljujući znanju i vještinama malih hrvatskih proizvođača koji za nas proizvode namještaj i druge detalje za interijer. Proizvode s Deezovim logom karakteriziraju jednostavnost forme i prirodni materijali od kojih su izrađeni, uključujući drvo i metal. Oni pričaju priču o zemlji, ljepoti, kvaliteti, strasti, predanosti i odgovornosti, o svemu što “hrvatski proizvod” znači – objašnjavaju dizajnerice dodajući:

– Glavni je cilj pri dizajniranju proizvoda Deez zadovoljiti funkciju, estetiku i navike korisnika te pratiti trendove, odabrati najkvalitetnije materijale i koristiti modernu tehnologiju. Dobar dizajn puno je više od boje i oblika. Dizajnirati dobar predmet pravi je izazov. Jako smo ponosni na suradnju koju smo ostvarili s domaćim proizvođačima zbog kojih naši proizvodi imaju visoku kvalitetu materijala i izrade – zaključuju. Njihovi proizvodi mogu se pogledati i kupiti u web shopu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije