prigodno

Domaći brend slavi prvi rođendan i daruje: Besplatna poštarina i pokloni iznenađenja

Dejan Maričić
01.12.2021.
u 11:28

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju originalnih darova za sve prilike – Nadora Creative Studio slavi svoj prvi rođendan! U godinu dana poslovanja ovaj se domaći brend pokazao kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći darove za najdraže osobe, kolege ili poslovne suradnike.

Foto: Dejan Maričić

Sastavljen od mladih kreativki iz Slavonskog Broda, brend Nadora Creative Studio sramežljivo je ušao na domaću scenu, a sudeći prema odličnim komentarima postao je apsolutni hit na društvenim mrežama. Fokusiran na darove, brend nudi liniju zanimljivih vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. Simpatične poruke i vizuali dolaze u kombinaciji s jednom od tri vrste vina, a mogu se kupiti zasebno ili u nekom od poklon paketa.

Foto: Dejan Maričić

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju. S druge strane, paketi su osmišljeni na način da se sadržaj iz boxa koristi dok se uz njega ispija čaša dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi.

Foto: Dejan Maričić

Primjerice, božićni COZY BOX idealan je dar za sve ljubitelje blagdanskog ugođaja i božićnih filmova, dok će MULLED WINE BOX oduševiti svakog zaljubljenika u kuhano vino. Recept za pripremu najfinijih medenjaka uz ispijanje dobrog vina pronaći ćete u XMAS SWEET HOME BOXU, a miris Božića najbolje će dočarati XMAS SCENTED BOXU u kojem se nalaze vino s porukom i dvije božićne mirisne svijeće. Ostalu ponudu možete otkriti na društvenim stranicama brenda.

Foto: Dejan Maričić

Kraj poslovne godine obilježila je nova suradnja s nagrađivanom slavonskom Vinarijom Grozdanović, koja je posvećena proizvodnji kvalitetnih vina oblikovanih prema ukusu modernih potrošača. U ponudi Nadora Creative Studija dostupne se tri vrste: graševina, rosé i cuvée (spoj dvije sorte vina – Merlota i Cabernet Sauvignona).

Foto: Dejan Maričić

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1. do 5. prosinca svi kupci dobit će besplatnu poštarinu za sve narudžbe, a očekuju ih i pokloni iznenađenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije