veliko priznanje

Domaćem brendu smiješi se prestižna dizajnerska nagrada

01.03.2022.
u 10:19

Najbolji radovi biraju se u više kategorija prema kriterijima inovativnosti, tehničkih karakteristika te sposobnosti rješavanja složenih dizajnerskih problema

Movo mobilne radne jedinice međimurske tvrtke Sobočan, od predstavljanja tržištu 2020. godine do danas, prepoznate su kao odgovor na potrebe fleksibilnog radnog mjesta te ujedno nagrađivane od struke za inovativnost i jedinstven dizajn. Tako je movo model THE FREE SPIRIT sada nominiran za A'Design Award, najprestižniju talijansku nagradu za dizajn te jednu od najutjecajnijih u svijetu.

„Ponosni smo na nominaciju za još jednu prestižnu nagradu za movo, koji je do sada nagrađen najznačajnijim međunarodnim nagradama za dizajn i inovativnost; German Innovation Award winner 2021, Iconic Awards - Innovative interior 2021 te BIGSEE Wood design award 2021. Movo mobilne radne jedinice odgovaraju na sve izazove organizacije i fleksibilnosti radnog prostora koje je dodatno istaknula i pandemija. Zahvaljujući fleksibilnosti, kroz mobilnost i sklopivost proizvoda u prostoru, naši movo modeli mogu se jednostavno slagati u različite scenografije i omogućiti različite scenarije koji odgovaraju potrebama korisnika prostora. Tržište ih je odlično prihvatilo, a međunarodne nagrade za dizajn i inovativnost poticaj su našem daljnjem iskoraku na tržišta diljem svijeta“, istaknula je Anamaria Burazin Eškinja, voditeljica Sobočan design studija.

THE FREE SPIRIT, jedan od sedam modela movo mobilnih radnih jedinica koji je nominiran za A'Design nagradu, oduševljava jednostavnošću, elegancijom i funkcionalnošću, a glavna ideja prema kojoj je nastao jest jednostavno pomicanje radnog elementa iz jedne prostorije u drugu, ovisno o aktivnostima i dinamici u radnom prostoru ureda ili kuće.

Prestižna talijanska A'Design nagrada dodjeljuje se od 2009. godine s ciljem promicanja novih ideja i talenata, poticanja rasprava o dizajnu, njegovoj ekonomskoj i društvenoj moći. Najbolji radovi biraju se u više kategorija prema kriterijima inovativnosti, tehničkih karakteristika te  sposobnosti rješavanja složenih dizajnerskih problema. Natjecanje promiče najviše standarde u dizajnu, zagovarajući bolje razumijevanje i važnost dizajna u svim aspektima života.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije