Širenje tržišta

Domaće svijeće pot od prirodnih materijala koje gore i više od 50 sati

pot
Promo
19.01.2017.
u 09:39

S jakim naglaskom na uređenje doma i suradnjom s umjetnosti ovaj brend stvara niz jedinstvenih proizvoda s hrvatskim potpisom, uparivanjem raznovrsnih materijala s keramikom.

POt (Pretty Odd Terracott), mladi je i novi domaći brend već postojećeg brenda Nataša Ninić Ceramics, koji oko sebe okuplja redom mlade autore i autorice koji unikatnošću ručno izrađenih proizvoda pružaju ljudima toplinu obitelji i doma, dok je Nataša Ninić hrvatska keramičarka koja nas je inače osvojila svojim radovima i izložbom Površine. 

S jakim naglaskom na uređenje doma i suradnjom s umjetnosti ovaj brend stvara niz jedinstvenih proizvoda s hrvatskim potpisom, uparivanjem raznovrsnih materijala s keramikom. Svaki od proizvoda nastaje oblikovanjem sive ili smeđe gline, a prvi proizvod, kojim nam prezentiraju svoj rad, nastao je spojem gline i mirisnih svijeća Miris jasmina koji djeluje umirujuće na cijeli organizam upotpunjen je keramičkom terinom u koju je utkan.

POt tako spajanjem unikatnih i različitih materijala, kreativnosti i umjetnosti obuzima toplinom koja nas ne napušta ni u vrijeme najhladnijih zimskih dana Mirisna svijeća dolazi u dvije veličine, pa tako možete pronaći manju mirisnu svijeću koja sadrži 160 g voska i gori 32 sata ili pak onu veću, koja sadrži 250 g voska, a njezin posljednji plamtaj gasi se nakon 50 sati. Kada se vosak svijeće u potpunosti otopi, ostaje keramička terina koja krasi dom, prožeta bogatstvom raznolikosti koja je u nju upisana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije