Ne propustite

Dom bez otpada, stan koji pršti bojama i 500 ideja za uređenje doma - u subotu, u Livingu!

Foto: Davor Puklavecd/PIXSELL
1/4
30.01.2020.
u 07:53

Bili smo u stanu mlade zagrebačke obitelji koji je uredila dizajnerica Bosiljka Antolković, a koji pršti bojama i odličnim detaljima. Posjetili smo i kuću koja se prostire na tri eteže čiji dizajn potpisuje Mirjana Mikulec

Ove subote, 1. velječe, uz Večernji list, potražite novi broj magazina Living. U temi broja posvetili smo se životu bez otpada i donosimo vam savjete uz koje će vaši račun biti manji, dom čistiji, a vi zadovoljniji.

Za one koji tragaju za inspirativnim interijerima donosimo zaista dva odlična interijera. Bili smo u stanu mlade zagrebačke obitelji koji je uredila dizajnerica Bosiljka Antolković, a koji pršti bojama i odličnim detaljima. Posjetili smo i kuću koja se prostire na tri eteže čiji dizajn potpisuje Mirjana Mikulec.

Foto: Davor Puklavecd/PIXSELL

U editorijalu se naša stilistica Ankica Jurićević pobrinula da uredite dječju sobu baš poput stručnjaka, a za sve vas koji jedva čekate proljeće tu su super savjeti za novu vrtlarsku sezonu.  Posjetili smo i dva novootvorena mjesta - O'brok bar i restoran Uspinjača koji su nas oduševili odlično uređenim interijerima.

Dakako, kao i u svakom broju, misija nam je nadahnuti vas pa tako u ovom broju imamo čak 500 ideja za uređenje doma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije