Promo

Dočekajte proljeće u zdravi uz pomoć vrhunskog blendera

24.01.2018.
u 15:31

Uz pomoć novoga Tefalovog Ultrablend blendera možemo pripremati ukusne i zdrave obroke za cijelu obitelj

Zima je dugačka, a proljeće čeka na vratima. U zimi nam je izuzetno bitno uzimati što više vitamina i minerala kako bi nam se tijelo oduprlo gripi, virozama i prehladama. No, u proljeće je organizam iscrpljen od zime, manje kretanja i boravljenja na svježem zraku, uglavnom teške i masnije hrane i stoga nam je potrebno mnogo više povrća i voća koje ćemo uz pomoć Tefal novog blendera pripremiti na mnogo zanimljivih načina. Uz pomoć novoga Tefalovog Ultrablend blendera možemo pripremati ukusne i zdrave obroke za cijelu obitelj. Ultrablend blender zahvaljujući motoru snage 1500W s 45.000 okretaja u minuti, 1.5 puta je brži od klasičnog blendera (Tefal Double-click blendera). Izuzetno jak uređaj kvalitetno će usitniti sve voće i povrće.

Tefal Ultrablend BL936E svojim kupcima donosi i vrhunski recept za energetski napitak:

Sastojci: 1 mango, ½ klementine, 1 žlica marmelade od marelice, 100 ml svježe iscijeđenog soka od naranče

Priprema:Ogulite mango, uklonite mu košticu i narežite ga na male komadiće (trebali biste dobiti oko 125 g mesa od manga). Ogulite klementinu i razdijelite ju na kriške. Stavite mango, klementinu, marmeladu od marelica i sok od naranče u blender i miksajte 30 sekundi na brzini 2. Ulijte smjesu u čašu i poslužite. Ukrasite po želji!

Nastavite kombinirati napitke uz Tefal Ultrablend BL936E i stvarajte vlastite recepte pa ih ponudite svojim ukućanima i prijateljima. Uživajte u posljednjim mjesecima zime i spremni dočekajte proljeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije