INOVACIJA IZ LG-JA

Do čiste i mirisne odjeće u samo 90 minuta ili manje

LG
LG
12.01.2015.
u 15:19

U LG Styleru odjednom se mogu osvježiti ukupno četiri komada odjeće, a radi na tihih 40 dB pa se može upaliti i tijekom noći

Baš svakome se barem jednom dogodilo da bi mu za neku (nenadanu) prigodu idealno došao komad odjeće kojem je, nažalost, u tom trenutku najprije trebalo pranje, sušenje i peglanje. Rješenje za takve situacije stiže iz LG-a, zove se LG Styler i izgledom podsjeća na ormar.

Riječ je o drugoj generaciji jedinstvenog sustava za upravljanje odjećom koji je osvježava brzo, jednostavno i učinkovito bez uporabe deterdženta. Stylerova značajka Odor Removal koristi se parom kako bi se uklonili neugodni mirisi dima, hrane i znoja. Može se birati između dvije različite liste aroma koje donose osvježavajuće, suptilne mirisa. Funkcija Quick Refresh čini izgled, osjećaj i miris odjeće svježima, dok pokretna vješalica lagano trese odjeću nakon što para ukloni sve nabore s nje.

Foto: LG

S opcijom Easy Pants Crease Care hlače mogu biti osvježene i sa savršenom crtom za oko pola sata. Uso, odjeća se može i sterilizirati uz pomoć tehnologije TrueSteam za sprejanje parom koja za 90 minuta uklanja 99,9 posto bakterija iz odjeće i plišanih igračaka, kao i ostatke kemikalija koje se rabe tijekom kemijskog čišćenja.

LG Styler ima ugrađenu toplinsku pumpu koja stvara topli zrak i održava ga na niskoj temperaturi kako bi se spriječilo skupljanje ili oštećivanje odjeće tijekom sušenja pa je sjajno rješenje za odjeću koja se teško održava poput odijela, kaputa i vesti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije