Bezvremenska elegancija

Dizajnerski hit sezone: Bolzano kauč, otoman i fotelja zaludili su društvene mreže

BoConcept
16.05.2023.
u 12:30

Najpopularniji komad je kauć suvremenog dizajna koji ne dovodi u pitanje udobnost. Za leđa mu, što se popularnosti tiče, puše otoman ili počivaljka (neki vole taj komad namještaja zvati i dnevnim krevetom) izrađen sa zakrivljenom prednjom pločom koja daje krivulju od 360° oko cijelog sjedala

Poznati danski dizajnerski brend namještaja -  BoConcept, ima novi hit. Naime, kolekcija Bolzano je svojim organskim oblicima i zakrivljenim siluetama osvojila kupce diljem svijeta i nemoguće je ne naletjeti na komade iz ove kolekcije na društvenim mrežama.  

Foto: BoConcept

Najpopularniji komad je kauć suvremenog dizajna koji ne dovodi u pitanje udobnost. Za leđa mu, što se popularnosti tiče, puše otoman ili počivaljka (neki vole taj komad namještaja zvati i dnevnim krevetom) izrađen sa zakrivljenom prednjom pločom koja daje krivulju od 360° oko cijelog sjedala. Otoman ima, kako kažu dizajneri "gostoljubiv izgled koji vas poziva da ostanete cijeli dan."

Foto: BoConcept

Fotelja dijeli istu dizajnersku filozofiji, a kombinira meke organske oblike s čistim minimalističkim linijama.Cijela Bolzano kolekcija  utjelovljenje je moderne elegancije pa ne čudi da su mnogi ljubtelji dizajna posegnuli za nekim od ovih komada.

Foto: BoConcept

Cijena kauča ovisi o izboru materijala, a kreće od 1945 eura, otomanu je početna cijena ista, a fotelja je nešto jeftinija, s početnom cijenom od 1814 eura.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije