Tjedan dizajna

Dizajnerske zvijezde predstavile se u Laubi

bumerang
Foto: Promo fotografije
03.05.2014.
u 00:00

U nedjelju je svečano zatvoren Tjedan dizajna Zagreb na kojem su posjetitelji u pet dana mogli vidjeti neke od nagrađivanih radova domaćih i stranih produkt-dizajnera, ali i sudjelovati u brojnim izložbama, radionicama, panel-diskusijama te brojnim drugim popratnim sadržajima.

Centar za dizajn HGK prezentirao je– namještaj i prateću opremu, koji su rezultat suradnje hrvatskih tvrtki/proizvođača i dizajnera te je njima oplemenjen dio izložbenog prostora LAUBA-e.

U sklopu tog koncepta svoje su radove izložili: Atmosfera s naslonjačem BOOMERANG, dizajner Filip Gordon Frank predstavio je STYX, barski stolac, GRUPA studio pokazala je svoj TRIANGLE naslonjač, ILI-ILI stropne lampe i podnu lampu ARIGATO, Nikolina Jelić izložila je stolić PRAZNINA, a Ksenija Jurinec demonstrirala je štokrl koji se skriva iza imena QUADRUPEDIA, Željka Kavran pokazala je tabure CUPID, a Ada Kezić rasvjetno tijelo koje se skriva iza imena PIAZZA LUCE i TriSq, sustav urbane opreme.

Dizajner Krunoslav Kovač iza imena WRO12 sakrio je klupu, a iza WRO12. stolac. Dvosjed UP LIFT i polica IZ-REZ djelo su Nevena Kovačića, dok je Lapibus predstavio pult i barski stolac N10.

Maja Mesić predstavila je stolnu lampu CRINOLA i tepih ABSTRACT. Mihaela Omerović pokazala je lampe LuLi, a Prostoria je predstavila naslonjač POLYGON.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije