Ukrasite svoj dom

Prekičast Božić sa stilom!

Dajte si oduška:  u božićno vrijeme prekičasto ne postoji!
Foto: Dom i vrt
1/5
20.12.2016.
u 10:00

Bez puno novca i s nekoliko ključnih detalja učinite svoj dom čarobnim i impresionirajte goste

Božić bi, svi će se složiti, trebao biti nematerijalna proslava, ali slatkim, šarenim ukrasima malo tko može odoljeti.

Božićne dekoracije davno su prerasle okvire kuglica za bor, jaslica i adventskog vijenca, no ne morate nužno potrošiti puno da bi vaš dom spremno i impresivno dočekao mnogima najdraže doba godine.

Uz nekoliko ključnih detalja poput svečanog stolnjaka, jednog dobrog rasvjetnog komada i, primjerice, šljokičastih granula rasutih pod drvcem, dobit ćete ugođaj kakvog se ne bi zasramile ni filmske dnevne sobe.

Oni koji vole da je sve u blagdanskom tonu, neka se počaste božićnom dekicom, šalicama, luksuznim pozlaćenim tanjurima, papučama na sobove ili nekim sličnim detaljem. Stolovi, komode i pragovi prozora mogu se ukrasiti običnim suhim granjem posprejanim u crveno, vječno efektnim snježnim kuglama, no ni s tradicionalnim lampicama nećete pogriješiti. Izbor je beskonačan i, zapamtite – prekičasto ne postoji!     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije