svijet noviteta

Cvijeće koje nikad ne vene? LEGO ima najljepše bukete

Lego
01.01.2023.
u 07:00

Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica

Lego kocke mnogima su najljepša uspomena iz djetinjstva, no popularni legići nisu samo dječje igračke već i ozbiljni kolekcionarski primjerci koje vole slagati i odrasli. Lego već godinama lansira setove za najveće entuzijaste koji su ujedno su i lijepi dekorativni dodaci interijeru.

Foto: Lego

Jedan od posljednjih u nizu je Lego Botanical Collection kreirana specifično za odrasle, kao jedan od načina opuštanja jer je fokus na kreativnosti i zadovoljstvu kada složite vlastiti aranžman. Osim toga, većina dijelova je izrađena od reciklirane šećerne trske što daje eco-friendly dimenziju setu.

Foto: Lego

U ovoj kolekciji nalazi se više vrsta cvjetnih setova. Nju su do sada činili buket cvijeća, orhideja, rajska ptica, bonsai, sukulenti, ruže, tulipani i suncokreti. Međutim, na kraju ove godine obradovala nas je vijest kako će početkom nove godine ova kolekcija postati bogatija za tri predivna seta.

Foto: Lego

Ideja je da se po završetku slaganja seta cvjetni LEGO aranžman izloži u obliku trajnog dekora, a kao što vidite na fotografijama cvijeće izgleda vrlo uvjerljivo. Naime danska kompanija iz godine u godine fanove diljem svijeta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama. Ništa manje očaravajuće ne djeluje niti ovaj set. Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica.

Foto: Lego

 

Već danas u prodaju stiže buket od dva bijela i dva žuta narcisa kojeg čini 216 dijelova. Druga dva, nešto veća seta, u prodaju stižu prvog dana veljače. Buket poljskog cvijeća činit će 939 dijelova, dok će se aranžman suhog cvijeća sastojati od 812 dijelova.

Foto: Lego

Oba seta donose neke nove elemente koje će oni najmaštovitiji vješto pretočiti u zanimljive vlastite kreacije koje će zablistati u domovima. Budući da je u pitanju cvijeće koje nikada neće uvenuti, odličan je način na koji možete unijeti dašak prirode u svoj dom.

Foto: Lego

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije