Ne.Ne.Ne.

Cool prostor za najmlađe i robica ekološke proizvodnje

14.05.2018.
u 09:27

Agencija Brigada osmislila je dizajn prostora kojim dominira živo drvo za koje je zaslužan studio bOTANIKE. Kombinacija drva, metala i neutralnih boja interijera odražava unisex filozofiju

U samom središtu Zagreba otvoren je multibrand store za djecu Ne.Ne.Ne., zastupnik brendova koji dječju modu čine potpuno drugačijom. Brendovi dolaze iz Njemačke, Nizozemske, Izraela, Francuske, Portugala i SAD-a, a neki od njih su: nununu world, Little Man Happy, Mói, PLAY UP, SNURK, NANAMI, Mini Melissa, Snooze baby, Jaq Jaq Bird, Plan Toys i ILADO. Uz odjeću i obuću za djecu do 7 godina, dostupne su i didaktičke igračke te nakit za trudnice.

Dućan je smješten u neposrednoj blizini Muzičke akademije i HNK, u Prilazu Gjure Deželića 8. Agencija Bruketa&Žinić&Grey kreirala je vizualni identitet, dok je agencija Brigada osmislila dizajn prostora kojim dominira živo drvo za koje je zaslužan studio bOTANIKE. Kombinacija drva, metala i neutralnih boja interijera odražava unisex filozofiju prema kojoj ružičasta nijenužno za djevojčice, a plava za dječake. Prostor je siguran za slobodno kretanje djece, a bezbrižnu kupovinu omogućuje i stol za previjanje kojeg roditelji uvijek mogu koristiti.

U asortiman Ne.Ne.Ne. dućana ulaze isključivo brendovi fokusirani na održivu proizvodnju i materijale organskog podrijetla. Proizvodi posjeduju priznate certifikate Der Global Organic Textile Standard (GOTS) i The STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifikati garantiraju organsko podrijetlo tekstila i izbjegavanje štetnih kemikalija koje mogu narušiti dječje zdravlje i okoliš.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije