Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Cool prostor za najmlađe i robica ekološke proizvodnje

Agencija Brigada osmislila je dizajn prostora kojim dominira živo drvo za koje je zaslužan studio bOTANIKE. Kombinacija drva, metala i neutralnih boja interijera odražava unisex filozofiju
14. svibnja 2018. u 09:27 0 komentara 94 prikaza

U samom središtu Zagreba otvoren je multibrand store za djecu Ne.Ne.Ne., zastupnik brendova koji dječju modu čine potpuno drugačijom. Brendovi dolaze iz Njemačke, Nizozemske, Izraela, Francuske, Portugala i SAD-a, a neki od njih su: nununu world, Little Man Happy, Mói, PLAY UP, SNURK, NANAMI, Mini Melissa, Snooze baby, Jaq Jaq Bird, Plan Toys i ILADO. Uz odjeću i obuću za djecu do 7 godina, dostupne su i didaktičke igračke te nakit za trudnice.

 | Autor :

Dućan je smješten u neposrednoj blizini Muzičke akademije i HNK, u Prilazu Gjure Deželića 8. Agencija Bruketa&Žinić&Grey kreirala je vizualni identitet, dok je agencija Brigada osmislila dizajn prostora kojim dominira živo drvo za koje je zaslužan studio bOTANIKE. Kombinacija drva, metala i neutralnih boja interijera odražava unisex filozofiju prema kojoj ružičasta nijenužno za djevojčice, a plava za dječake. Prostor je siguran za slobodno kretanje djece, a bezbrižnu kupovinu omogućuje i stol za previjanje kojeg roditelji uvijek mogu koristiti.

 | Autor :

U asortiman Ne.Ne.Ne. dućana ulaze isključivo brendovi fokusirani na održivu proizvodnju i materijale organskog podrijetla. Proizvodi posjeduju priznate certifikate Der Global Organic Textile Standard (GOTS) i The STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifikati garantiraju organsko podrijetlo tekstila i izbjegavanje štetnih kemikalija koje mogu narušiti dječje zdravlje i okoliš.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.