LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Cool ambalaža, voda s kisikom i prirodni sokovi novi su aduti s domaćim potpisom

UFF drinks dolaze i u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu
06. listopada 2021. u 12:48 0 komentara 40 prikaza

Osvježenje sada dolazi u totalno novom obliku kakvog još niste probali. Uff drinks nova su pića na hrvatskom tržištu koja u svom asortimanu obuhvaćaju vodu obogaćenu kisikom, 100% prirodne sokove bez dodanog šećera, zatim crno i bijelo vino, te bevandu (tradicionalno miješanu i gotovu za konzumaciju). Dolaze u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu.

 | Autor :

Uff drinks unose revoluciju na tržište s potpuno drugačijim konceptom kakav do sada još nije viđen. Brend je nastao na ideji inovativnih i dosad neviđenih proizvoda kod nas, ali i šire. "Prvobitna ideja je bila da se osmisli nešto, što do sada nije viđeno na hrvatskom tržištu, kako bismo ga obogatili i promovirali izvan samih granica. UFF pića, krenuvši od vode preko stopostotnih prirodnih sokova do vina pakiranih u praktična pakiranja, svojim okusom odskaču od klasičnih osvježenja, a svojom funkcionalnom, ali estetskom ambalažom kojom brinu za okoliš, potpuno su novi doživljaj osvježenja kakav niste imali prilike isprobati", izjavila je Anna Sergejevna Mišar iz Uff pića.

 | Autor :

UFF voda vrhunske je kvalitete s dodatkom čistog kisika koji pomaže tijelu da osigura dovoljno energije za svakodnevne izazove. Voda je dezinficirana UV tehnologijom, idealne mineralizacije i s udjelom kisika do pet puta više nego obična voda. Koliko će naša koža biti hidratizirana ovisi o tome koliko vode pijemo dnevno, a puno toga ovisi i o tome kakva je voda koju pijemo. Uff voda je novo i očaravajuće iskustvo kakvo do sada još niste okusili, a ono što je najvažnije brine za vaše zdravlje.

 | Autor :

100% prirodni sokovi dolaze od koncentriranog soka od voća, bez dodanog šećera u tri zamamna okusa. Osim vode i sokova, u ponudi su još i UFF vina, bijelo, crno i bevanda. Vino dolazi u inovativnom pakiranju vrhunskog i zanimljivog dizajna od 250 ml. Malo pakiranje omogućuje njegovu dostupnost u svim prilikama, a mogućnost prijenosa u manjim hladnjacima od izrazite je koristi nautičarima, te ostalim izletnicima koji uživaju u vinu.

 | Autor :

UFF drinks dolaze i u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu. Ambalaža zadovoljava standarde visoke kvalitete, a posebna briga posvećena je strogim higijenskim uvjetima, što se očitava i u higijenskom poklopcu koji omogućava razdjelnicu između vanjskog okoliša i dijela ambalaže za koji je nužno da ostane higijenski čist za konzumenta prilikom konzumacije tekućine. Pića dolaze u aluminijskim pakiranjima od 250 ml, koje se vrlo lako mogu reciklirati. Uff pića pune se u punionici u Splitu, a osim trenutne ponude u planu su i funkcionalne vode. Za sada ih možete kupiti na benzinskim postajama u Hrvatskoj i Konzumu, a uskoro je planirano širenje i na tržište u Europi i Srbiji.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.