PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Čitajte Living i osvojite kuhinju u vrijednosti 60.000 kuna!

Living naslovnica
Foto: Living
1/3
02.02.2016.
u 13:00

U subotu, 6. veljače, u novom broju Livinga potražite nagradni kupon i sve detalje kako sudjelovati u nagradnoj igri

Kuhinja je većini omiljeno mjesto u domu, no lijepa, kvalitetna i vrhunski opremljena kuhinja poprilična je investicija. Korpusi, fronte, kuhinjski veliki i mali aparati..., bilo da se spremate opremiti svoju prvu kuhinju ili renovirati staru, svi ti elementi popriličan su trošak.

No, jedan od sretnika koji svake subote čitaju luksuzne Večernjakove mjesečnike imat će priliku osvojiti predivnu, modernu i potpuno opremljenu kuhinju vrijednosti više od 60 tisuća kuna!!! Ovu ljepoticu donosimo vam u suradnji s našim partnerom Meblom, a kuhinja uključuje i vrhunske kućanske aparate, ploču za kuhanje, napu, pećnicu, perilicu suđa, hladnjak i sudoper! Dakle, baš sve što vam treba za potpuni gastro i dizajnerski užitak u vlastitome domu!

Kako do kuhinje? U subotu, 6. veljače, u novom broju Livinga potražite nagradni kupon i sve detalje kako sudjelovati u nagradnoj igri. Ako želite povećati svoje šanse za osvajanje nagrade, kupone možete pronaći i naredne tri subote u Večernjakovim magazinima Diva, Slano & Slatko i Moje zdravlje. Sa svakim kuponom kojeg pošaljete imate veće šanse za osvajanje kuhinje.

Osim glavne nagrade pripremili smo i niz atraktivnih poklona koje možete osvojiti. To su moderni Sencor štapni mikser, kuhalo za vodu, kuhinjski robot, kuhinjska vaga i kuhinjski toster. Tu su i Serax čajnik s dvije šalice, Picardova torbica, Nuxe Prodigieux čudesni parfem, Kozmo poklon set, Love Mia majica dugih i kratkih rukava i Villeroy&Boch okvir za sliku. Zaista, pregršt razloga sudjelovanje u nagradnoj igri koja traje od 6. veljače do 1. travnja 2016. (vrijedi samo za područje RH).

U novom Livingu, osim nagradnog kupona, kao i uvijek, čekaju vas najdivniji domaći interijeri, savjeti stručnjaka i preko 400 inspiracija za uređenje doma, stranice za urbane vrtlare i gastronome...

Ne propustite 11. broj Livinga na raskošnih stotinu stranica, u subotu 6. veljače uz Večernji list za samo 5 kuna!

Foto: Living

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije