Neka igra počne

Cijelo proljeće i ljeto klinci će uživati u Hugo's Wonderlandu

Goran Perišin
10.04.2019.
u 12:54

Ovaj jedinstveni svojevrsni vanjski dječji poligon za zabavu uključuje gomilu rekvizita za igranje, skakanje, pjevanje i trčanje, poput preslatke kućice s travnjakom i toboganom, XXL ležaljke, na kojoj će klinci potražiti kratki odmor od igre te mini nogometnog igrališta

Kako vam zvuči ovaj scenarij: sunčani proljetni dan je pred vama, sjedite u šarmantnom baru i ispijate mirisnu, toplu šalicu kave, veselo čavrljate s frendicama, dok vam se klinci bezbrižno igraju pored vas u preslatkom dvorištu istog kafića, okruženi svojim vršnjacima i svakakvim zanimljivim igračkama?

Foto: Goran Perišin

Zvuči li kao san, kao nešto o čemu ste dosad samo maštali? Više ne, jer je proteklog vikenda u Hugo's baru u Zagrebu, održan je prvi Hugos Kids Wonderland party, kojim je službeno otvorena sezona dječjih evenata na otvorenom.

Foto: Goran Perišin

Sjajno osmišljen i uređen prostor, upravo po želji svakog mališana, pruža idealno mjesto na kojem se roditelji mogu opustiti, uživati u omiljenom napitku, sladoledu i toplim zrakama sunca, dok njihovi klinci bezbrižno trčkaraju u zaštićenom zelenom dvorištu.

Foto: Goran Perišin

Ovaj jedinstveni svojevrsni vanjski dječji poligon za zabavu uključuje gomilu rekvizita za igranje, skakanje, pjevanje i trčanje, poput preslatke kućice s travnjakom i toboganom, XXL ležaljke, na kojoj će klinci potražiti kratki odmor od igre te mini nogometnog igrališta.

Foto: Goran Perišin

Ova šarmantna dječja oaza uređena je s jako puno pažnje, mašte i ljubavi te stoga predstavlja i savršeno mjesto za proljetne i ljetne zabave na otvorenom, poput rođendana, krštenja, pričesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije