s puno stila

Četiri tako jednostavna, a tako korisna savjeta za kombiniranje tamnijih tonova u domu

H&M Home
15.04.2023.
u 07:00

Uživajte u dugim ljetnim danima na terasi, gdje detalji u crnoj boji čine sjajan kontrast prirodnim materijalima

Navikli smo da, kada se govori o neutralnim nijansama, je riječ o svijetlijim nijansama, međutim, zašto ne biste isprobali tamnije neutralne tonove? Izgledaju sjajno, posebno u ljetnim večerima. Uživajte u dugim ljetnim danima na terasi, gdje detalji u crnoj boji čine sjajan kontrast prirodnim materijalima. Donosimo četiri savjeta koje su podijelili dizajneri iz H&M Home, a koji će vam pomoći u kombiniranju tamnijih nijansi.

Foto: H&M Home

Savjet 1: Odaberite vaze u tamnim nijansama - i nemojte se zaustaviti na samo jednoj ili dvije. Grupa skulpturalnih vaza postaje moderan izlog na komodi.

Foto: H&M Home

Savjet 2: Prirodni materijali poput ratana i jute dobro se kombiniraju s nijansama crne i sive. Dodajte veliku vazu organskog oblika i mirise za dom na svoju terasu za opušteni izgled.

Foto: H&M Home

Savjet 3: Nikada nećete pogriješiti s navlakama za jastuke s grafičkim printom!

Foto: H&M Home

Savjet 4: Postavite veliki, crni jastuk iza manjeg od prirodnog platna i dodajte mekanu deku za dodatnu udobnost tijekom popodnevnog drijemeža na ležaljci.

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije