editorijal

Četiri odlične ideje za uređenje dječje sobe

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
04.02.2020.
u 07:00

Uređenje dječje sobe može biti vrlo izazovno, no uz idejedizajnerice Ankice Juričević dobit ćete inspiraciju

Uređenje dječje sobe čini se jednostavnim, ali brojne su zamke u koje je lako upasti. Uz naše prijedloge to vam se ne može dogoditi! Dizajnerica Ankica Juričević stilizirala je četiri sobe, a na vama je da se isnpirairate jednom, ili svima, pri uređenju u svom domu!

SA SIVIM TONOVIMA UVIJEK STE NA DOBITKU

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Siva kao baza oko koje se gradi priča odličan je izbor za prostore uređene u industrijskom stilu. Dodajte joj neku jaču boju, primjerice žutu i dobit ćete zanimljiv prostor koji zrači dobrom atmosferom!

SVIJETLI NAMJEŠTAJ ODLIČNA JE KULISA

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Tamna nijansa zida odličan je kontrast svijetlim tonovima namještaja. Dodatna prednost svijetlog namještaja su brojne kombinacije, s bojama, teksturama pa čak i hrabrim uzorcima.

SLOBODNO PRETJERAJTE S BOJOM

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Neutralni zidovi i namještaj dopuštaju igru jarkim bojama, ne brinite se, nećete pretjerati! Nama je ovdje u fokusu bila ružičasta koja već s nekoliko detalja sobi daje potpuno drugi ugođaj!

HRABAR MIKS BOJA I UZORAKA

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrabra tapeta, baldahin, šljokice i boje - ova soba nije tipična mladenačka, ali je - VAU! Na prvu se možda čini kao zahtjevno, ali, ako imate dobru inicijalnu ideju, zapravo je lako za provesti u djelo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije