Shopping

Četiri nove kolekcije stigle u Ikeu, ali blagdanska je najljepša!

15.10.2018.
u 11:05

Božićno-novogodišnja kolekcija VINTER 2018, raskošna, bogata i prepuna neobičnih ukrasa kojima ćete dodatno uljepšati svoje blagdane

U robnu kuću IKEA Zagreb stigle su četiri nove kolekcije. Prva među njima je ograničene kolekcije GRATULERA, u kojoj se nalaze neke od ikona IKEA dizajna iz 1970-ih i 1980-ih godina, ali osuvremenjene u skladu s aktulnim trenutkom.

Tu je i SJÄLVSTÄNDIG, ograničena kolekcija s predmetima koji vam daju veliku slobodu u njihovoj primjeni, a u robnu kuću IKEA stigla je i kolekcija LUSTIGT, namijenjena svima koji se vole igrati - bez obzira imaju li 5 ili 75 godina. Konačno, tu je i božićno-novogodišnja IKEA kolekcija VINTER 2018, raskošna, bogata i prepuna neobičnih ukrasa kojima ćete dodatno uljepšati svoje blagdane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije