još nije kasno

Četiri ključna savjeta za uređenje dnevnog boravka na otvorenom

terasa
Promo fotografija
16.04.2023.
u 07:00

Udoban ljetni dnevni boravak odmah iza prozora san je mnogih od nas. Ako vas zanima koje elemente koristiti za stvaranje ugodne zone za opuštanje i uređenje interijera vanjskog dnevnog boravka, pomoći će vam savjeti stručnjaka

Vrijeme je uživanja u društvu s prijateljima i obitelji u ugodnom dnevnom boravku na otvorenom. Da bi vrijeme provedeno na svježem zraku prošlo ugodno, potrebno je prikladno okruženje – savršeno uređena zona koja će ljeti zamijeniti kućni dnevni boravak.

Foto: Zara Home

Udoban ljetni dnevni boravak odmah iza prozora san je mnogih od nas. Ako vas zanima koje elemente koristiti za stvaranje ugodne zone za opuštanje i uređenje interijera vanjskog dnevnog boravka, pomoći će vam savjeti stručnjaka iz Emmezete.

Foto: Zara Home

Teško je zamisliti ugodnu ljetnu terasu, balkon ili vrt bez vrtnog namještaja. Tržište nudi širok izbor elemenata koji su dizajnirani da vrt pretvore u prostor za odmor i opuštanje. U nadolazećoj sezoni vrijedi se odlučiti za namještaj od drva ili plastike kao što je umjetni ratan. Ove vrste namještaja doprinose ugodnoj atmosferi ljetnog dnevnog boravka i omogućuju iznimno ugodan odmor.

Foto: Zara Home

Svatko bi trebao tražiti namještaj koji odgovara njegovim potrebama i veličini vrta. Nemojte birati dizajnerske komade koji će preplaviti i opteretiti zelenu zonu. Ponekad je manje više. Vrijedno je slijediti ovaj princip pri uređenju vrta, ali i male terase ili balkona.

Umjetni ratan ove je sezone najtraženiji materijal kad je o vrtnom namještaju riječ.

terasa
1/9

Zabava se obično vrti oko stola, stoga se pobrinite da ima središnju poziciju. Najvažnije je stvoriti udoban prostor zaklonjen od sunca.

Neovisno o veličini prostora svaki je kutak lako pretvoriti u dnevni boravak na otvorenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije