senzacionalno

Čekali smo je s nestrpljenjem, ali vrijedilo je! Božićna kolekcija iz Zare nas je oborila s nogu!

Foto: Zara Home
1/14
20.10.2020.
u 09:44

Tekstili s božićnim motivima, kalupi za kolače, dekoracije za stol, raskošno posuđe...Sve jedno bolje od drugog...

Iako smo već ispratili neke blagdanske kolekcije poznatih brendova poput one s potpisom IKEA-e i H&M Home-a, s nestrpljenjem smo čekali što je u svojoj kreativnoj radionici za ove blagdane "skuhala" Zara Home.

Foto: Zara Home

I možemo reći, vrijedilo je čekati! Iako nešto mirnija od prijašnjih božićnih kolekcija i ova je raskošna, prepuna prirodnih dekoracija, raskošnih rasvjetnih tijela, a središte je, očekivano  - za stolom.

Foto: Zara Home

Tekstili s božićnim motivima, kalupi za kolače, dekoracije za stol, raskošno posuđe...Sve jedno bolje od drugog...Uostalom, uvjerite se sami!

Foto: Zara Home

Mislili su dizajneri iz Zara Home-a  i na najmlađe pa su za uređenje dječjih soba pripemili posebnu blagdansku ediciju koja će izmamiti osmijehe na lice i malima i velikima!

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije