Blagdanski duh

Čak 4 scene za Božić, jedna ljepša od druge

16.11.2018.
u 12:13

U preuređenoj JYSK trgovini kupci će moći lakše pronaći tražene proizvode, pa tako i artikle iz predivne božićne kolekcije

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je u gospodarskoj zoni Štanga u Rovinju otvorio vrata preuređene JYSK trgovine koja je u potpunosti opremljena novim konceptom uređenja trgovina 3.0. Riječ je o najnovijem konceptu kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine, a Rovinj je tako postao prvi grad u Hrvatskoj s novouređenom trgovinom.

U preuređenoj JYSK trgovini kupci će moći lakše pronaći tražene proizvode, pa tako i artikle iz predivne božićne kolekcije. Najnoviji asortiman vrhunskog namještaja s danskim potpisom za blagdansku sezonu krase tri različita i inovativna trenda za unutarnje uređenje koji će svakom domu priuštiti dozu luksuza, udobnosti i obiteljske topline – Blještavi Božić, Crveni, tradicionalni Božić i Nordic Mood.

Trend Blještavi Božić donosi moderan stil obogaćen elegantnim sjajem šljokica, zlatnim ukrasima, blistavim zvijezdama i lampicama koje stvaraju posebnu božićnu atmosferu. S druge strane, Crveni Božić inspiriran je tradicionalnim skandinavskim elementima u crvenim i zelenim nijansama koje bude sjećanja iz djetinjstva na patuljke sa šeširima i bradama te zelena božićna drvca dok je Nordic Mood zadržava hladne tonove i minimalizam obogaćen mnoštvom lampica i fenjera. Uz nove artikle iz ovih trendova lako se postiže savršen ugođaj za stvaranje nezaboravnih božićnih uspomena.

Komentara 1

HI
HildaRaney
12:24 19.11.2018.

Napravit ću 86 dolara za sat od kuće. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjećam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije