Novo

Café Citron trenutno je najpopularniji Instagram kafić

Cafecitron
16.04.2019.
u 08:30

U skladu s imenom, Café Citron je dodatno ispunjen drvećem limuna u terakota posudama za još jedan fotogeničan moment

U suradnji s prepoznatljivim pariškim restoranom Caviar Kaspia, poznati brend Jaquemus otvorio je svoj café, smješten unutar novog prostora kultne pariške robne kuće Galeries Lafayette. Café Citron, kako se službeno zove, ubrzo je postao Instagram hit.

Foto: Cafecitron

Brojne zvijezde i influencerice pohrlile su u ovaj šarmanan kafić i svojim slikama oduševile sljedbenike što je spomenutom kafiću priskrbilo titulu najpoželjnije destinacije.

Foto: Cafecitron

Okružen visokim prozorima, dopušta sunčevoj svjetlosti da pada na drvene i mramorne stolove, a drveni stolci s rattanom i juteni tepisi samo naglašavaju prirodnu i rustikalnu mediteransku notu cijele prostorije.

Foto: Cafecitron

U skladu s imenom, Café Citron je dodatno ispunjen drvećem limuna u terakota posudama za još jedan fotogeničan moment. Nije goreg spomenuti i da ponudom ića i pića osvaja. Njihovi klub sendviči dobivaju najviše ocjene, a za kavu se strpljivo čeka i po desetak minuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije