Promo

Budućnost glačanja - okomito parenje

31.01.2020.
u 06:00

Glačajte jutarnju košulju dva puta brže uz inovativnu tehnologiju zahvaljujući snažnoj pari koja je spremna za rad u roku samo 70 sekundi uz performanse koje odgovaraju generatoru pare

Zašto birati između glačala, generatora pare i uređaja za osvježavanje vaših odjevnih predmeta kada sve možete imati u jednom? Tefal IXEO Power All-in-One uređaj za okomito glačanje kombinira tehnologiju visokog pritiska pare i ultimativnu snagu pare s ugrađenom daskom s 3 položaja za iznimne rezultate koji pomažu da vaša odjeća izgleda besprijekorno u tren oka.

Glačajte jutarnju košulju dva puta brže uz inovativnu tehnologiju zahvaljujući snažnoj pari koja je spremna za rad u roku samo 70 sekundi uz performanse  koje odgovaraju generatoru pare.

Patentirana Smart bord - ploča ima mogućnost podešavanja u tri pozicije i omogućuje vodoravno glačanje, okomito parenje te novi položaj na ugodnih 30°. Iznimno snažan udar pare od čak 200 g u minuti omogućuje glačanje i tvrdokornih nabora na odjeći. Tefal IXEO Power može se koristiti za glačanje ili osvježavanje i drugih tekstilnih proizvoda osim odjevnih predmeta. Tako na primjer može se parom samo osvježiti ili pak izglačati zavjese, posteljinu, kuhinjske tekstile...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije