Hit mjesto

Brewbites - restoran po mjeri 
svakog sportskog zaljubljenika

14.01.2019.
u 10:51

Prigušenom rasvjetom stvorena je intimna i ugodna atmosfera koja mami na uživanje

Ako ste ljubitelj sporta, gledanja utakmica u društvu na velikom ekranu, uz dobru klopu i cugu, restoran Brewbites u Gajevoj ulici u Zagrebu (prostor bivšeg Hard Rocka) pravo je mjesto za vas. Ovaj sportski restoran nudi američku hranu (u zdravijoj varijanti), odlično pivo i potpuni komfor za gledanje utakmica. Naime, svaki separe ima svoj televizor što vama i vašem društvu omogućuje da gledate ono što želite, a tu su i brojni veliki ekrani koji prenose sve aktualne sportske događaje.

Interijer je vrlo topao i ugodan, prije svega zahvaljujući boji konjaka kojom su tapecirani separei i smeđem drvetu koje je rezervirano za stolce i stolove. Iako ne nedostaje prirodnog svjetla, ambijentalnom rasvjetom stvoren je osjećaj intime u prostoru.

Zidovi restorana pak rezervirani su za najveće sportske velikane, tu su i uokvireni i potpisani dresovi, fotografije, ali i fototapete s najvećih svjetskih priredbi... Svakom istinskom zaljubljeniku u sport to će biti vrlo zanimljivo proučiti. Dakako, zanimljiv je i jelovnik, prije svega burgeri i posebne mesne plate namijenjene većim društvima. Svakako probajte krugove prženog luka, okus će vas oboriti s nogu. Posebna priča je pak lista piva koja će svakog pivopiju izuti iz cipela, a odlučite li ih probati sve, morat ćete u Brewbites navraćati nekoliko puta. No vratimo se interijeru.

Pod, koji je vjerna imitacija drva, zapravo su pločice iz Vodotehnike, koja se pobrinula i za uređenje kuhinje i kupaonica. Poseban prostor u podrumu uređen je za one koji žele uživati u utakmicama bez konzumacije hrane, a taj prostor podsjeća na pravu mušku špilju iz američkih filmova. Veliki TV ekrani, kožni stolci, visoki stolovi i cigleni zidovi stvaraju pravu navijačku atmosferu. Dakako, i tu se pazilo na detalje pa su sportske memorabilije postavljene duž zidova kao i uz stubište koje vodi na kat, do restorana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije