plus bonus

Brašna Čakovečkih mlinova u novu godinu ulaze u novoj ambalaži

20.12.2021.
u 08:45

Najfiniji kolači, kiflice, slana jela i tradicionalni recepti na moderan način, nezamislivi su bez kvalitetnog brašna

Nova godina prilika je za neke nove odluke, za neke nove okuse i mirise te nove uspomene koje ćemo zajedno stvarati.  U tu istu novu godinu brašna Čakovečkih mlinova ulaze u novom ruhu.

Redizajnirana ambalaža najpopularnijih brašna Čakovečkih mlinova, osim po novom osvježenom izgledu, posebna je i po tome što se na poleđini svakog pakiranja nalaze i recepti za ukusna jela koja ćete obožavati pripremati sa svojom obitelji. Glatko, oštro i dizano najpopularnija su brašna Čakovečkih mlinova, osim spomenutih, novo ruho dobili su i tanko brašno te polubijelo i pšenična krupica.

Brašna Čakovečkih mlinova gotovo 130 godina imaju nezaobilaznu ulogu u kuhinjama naših mama i baka. Najfiniji kolači, kiflice, slana jela i tradicionalni recepti na moderan način, nezamislivi su bez kvalitetnog brašna.

Čakovečki mlinovi u svom poslovanju posvećeni su jednom cilju – suradnju sa selom te velik dio svojih potreba za žitaricama pokrivaju s hrvatskih oranica. Upravo se ta kvaliteta osjeti u svakom jelu pripremljenom s ovim vrhunskim brašnima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije