Property Brothers

Božićno drvce ukrasite omiljenim televizijskim likovima

Foto: Kohls.com
1/6
17.12.2019.
u 08:59

Kako u dom unijeti svjetlo božića i prirodne materijale, kakve su prirodne girlande i rogovi jelena, znaju Jonathan i Drew Scott

Property Brothers, Drew i Jonathan Scott, ranije ove godine u suradnji s američkim trgovačkim lancem robnih kuća, Kohl's, predstavili su kolekciju kućnog namještaja i dekoracija, koju su sada nadopunili i božićnom kolekcijom

Kolekciju, među ostalom, čine i mini pleteni viseći ukrasi same braće koji su dostupni po pojedinačnoj cijeni od 50 kuna. 

Osim pletenih ukrasa, u ponudi su i druge dekoracije božićnog drvca kakva je željezna kuća, klasična božićna kuglica, ali i rog jelena. 

Kolekciju čine i razne mirisne svijeće koje odišu cedrovinom, citrusima i zelenilom, a tu su dakako i razni začini te miris brusnice. 

Braća nisu zaboravila ni dekoraciju blagdanskog stola pa su u kolekciju dodali i različite ukrase za stol od kojih su samo neki, vijenci i ukrasne lanterne. 

Dakako, kreirali su i funkcionalne vješalice za vrata s detaljem božićnog drvca, dostupne po cijeni od 100 kuna. 

 

Prvotna kolekcija Scott Living, lansirana je u jesen 2019. godine, a uključivala je namještaj, dekoracije te tekstil, a nudila je proizvode dva različita stila, Oasis i Luxe.  

"To je kolekcija koja kreira moderan, stilski dizajniran dom koji ne isključuje funkcionalnost i vrijednost prostora", kazao je Drew Scott za housebeautiful.com prilikom predstavljanja kolekcije.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije