Friends

Božićni armadilo hit je nove božićne kolekcije Pottery Barna

Foto: Pottery Barn
1/5
09.11.2019.
u 06:51

Šalicama, okvirom za špijunku, apotekarskim stolom, ali i brojnim tekstilom, nadopunjena je postojeća Friends kolekcija u ponudi Pottery Barna

Pottery Barn predstavio je drugu kolekciju posvećenu serijalu Friends, a uključuje božićne dekoracije i namještaj. 

Kolekcija je posvećena "božićnom armadilu", kostimu u kojem se Ross pojavljuje kako bi, u nedostatku kostima Djeda Mraza, božićni duh prenio na svog sina, naravno na svoj način. 

Tako ne čudi da kolekciju čini set šalica na kojima se osim Rossa u kostimu armadila, našla i Joeyeva uzrečica "How you doin¨?", ali i Phoebeina "smelly cat"

Osim toga, u ponudi je i poznati apotekarski stol, žuti okvir, ali i jastuk i drugi tekstil različitih motiva. 

Kolekcija je predstavljena 30. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije