Luksuz

BOUTIQUE DE CÉRAMIQUE u vodotehnici

06.03.2018.
u 09:00

Novouređeni ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi “boutique de céramique”, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti

Sve najbolje s bolonjskog sajma, najpoznatijeg međunarodnog događanja na kojem se svake godine predstavljaju svjetski noviteti u ponudi keramičkih pločica i kupaoničkog namještaja, odnedavno nudi zagrebački salon Vodotehnika u zapadnom dijelu Zagreba. Novouređeni ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi “boutique de céramique”, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaoničkom opremom te onima koji u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj.

Na više od 700 kvadrata možete uživati u premijerama novih kolekcija koje su u Vodotehnici dugo i pomno pripremali. Među njima, prava su atrakcija nove kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije