Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

BOUTIQUE DE CÉRAMIQUE u vodotehnici

Novouređeni ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi “boutique de céramique”, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti
06. ožujka 2018. u 09:00 0 komentara 228 prikaza

Sve najbolje s bolonjskog sajma, najpoznatijeg međunarodnog događanja na kojem se svake godine predstavljaju svjetski noviteti u ponudi keramičkih pločica i kupaoničkog namještaja, odnedavno nudi zagrebački salon Vodotehnika u zapadnom dijelu Zagreba. Novouređeni ekskluzivni salon na Jankomiru, pravi “boutique de céramique”, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaoničkom opremom te onima koji u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj.

Na više od 700 kvadrata možete uživati u premijerama novih kolekcija koje su u Vodotehnici dugo i pomno pripremali. Među njima, prava su atrakcija nove kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.