LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Boksačko-glazbenički stan kao izmišljen je za muškarce

Vreća za boks, starinski globus, gramofon, električna gitara..., to su samo neki od dekora u ovom "grubom", ali lijepom interijeru
21. rujna 2014. u 10:45 1 komentara 1125 prikaza
stan Berlin
Foto: Decoholic
Pogledajte galeriju 1/12

Poprilično neobičan, pomalo grub, podosta taman i definitivno - muški stan! Radi se o interijeru u srcu Berlina u kojem se definitivno vidi dizajnerski "touch", a koji će se svidjeti svakom muškarcu koji u sebi ima nešto modernog, ali i tradicionalnog.

Interijer je sklopljen od kombinacije crne boje i drveta. Zidovi su tako crni ili bijeli, fotelje su presvučene crnom tkaninom, kao kauč, strop je crni, lampe, fotelja, zavjese su tamno sive, antikne posude na podu crne... No, iako zvuči premračno, u biti nije!

stan Berlin | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Toplim drvenim namještajem i njegovim tonovima te kaminom integriranim u zid ovaj je stan dobio dio nužno potrebne topline. Vreća za boks u boji konjaka nasred dnevne sobe dekor je, odnosno, funkcionalnost, koja plijeni pogled, a veliki prozori osiguravaju svjetlosti koliko je potrebno.

stan Berlin | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

U stanu je još niz zanimljivih ukrasa i rješenja, počevši od starinskog globusa, karte Berlina iscrtane iznad uzglavlja u spavaćoj sobi, ormara koji nema fronti, izložene električne gitare, gramofona...

>>Stančić u Parizu: harmonija modernog i vintage stila

  • HRVATSKA89:

    ovaj interijer opisuje nekog gey glazbenika koji se rekreativno bavi kontaktnim sportom