"MEMOBOTTLE"

Eko-dizajnerska boca dimenzija A4 papira jednostavno je genijalna!

boca memobottle
Foto: Promo fotografije
1/7
03.09.2014.
u 14:57

Memobottle je boca izrađena od materijala koji ne sadrži štetni BPA i može se dugo koristiti

Sve koji brinu o zaštiti okoliša, a istodobno vole dobar dizajn, ovaj proizvod će oduševiti. Memobottle je ime genijalne boce za vodu koja se može trajno rabiti, a nastala je kao ekološki prihvatljiv odgovor klasičnim plastičnim bocama.

Naime, samo u SAD-u svake se sekunde koristi, odnosno baca 1500 plastičnih boca koje nisu za trajnu uporabu.

Foto: Promo fotografije

Stoga je nastao Memobottle za koji autori kažu kako čini ujedno i ekološki odgovoran proizvod, no i lijep "gadget". Ova inovativna boca inspirirana je klasičnim dimenzijama papira (A4, A5 i letter dimenzija), a njezin tanki dizajn stane u svaku aktovku ili torbu koje se nose tijekom radnog dana.

Memobottle je izrađena od materijala koji ne sadrži štetni BPA, kemijsku supstancu koja je dio PET ambalaže. Tritan od kojeg je napravljena jako je izdržljiv i pogodan za pranje u perilici.

Zapremnine su joj 750 ml te 1,25 l.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Misericordia
14:20 04.09.2014.

Koji izum, plastična ploska! Nije jasno kako se i bocu može okarakterizirati kao ''gadget'' ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije