Novo

Blagdanska mirisna svijeća s potpisom Mirjane Mikulec

Darko Mihalić
30.11.2017.
u 11:09

Ova elegantno dizajnirana svijeća sa zlatnim detaljima lako će se uklopiti u svaki blagdanski dekor, a pomno odabrane mirisne note svježe paprati pridonijet će pravoj zimskoj atmosferi

Nema svečanijeg i toplijeg ugođaja u domu od onog kojeg daju upaljene mirisne svijeće. Zato jedizajnerica interijera Mirjana Mikulec, svojoj popularnoj liniji mirisnih svijeća dodala jednu prigodnu za ovo blagdansko vrijeme, koja nosi ime Zimsko jutro.

Foto: Darko Mihalić

Ova elegantno dizajnirana svijeća sa zlatnim detaljima lako će se uklopiti u svaki blagdanski dekor, a pomno odabrane mirisne note svježe paprati pridonijet će pravoj zimskoj atmosferi.

Foto: Darko Mihalić

Zbog nenametljivog, elegantnog mirisa koji godi svakome, ova dekorativna svijeća s potpisom Mirjane Mikulec idealan je poklon za vaše najmilije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije