veliko sniženje

Black Friday popustima protiv tmurnih dana

Vivre.hr
09.11.2021.
u 07:18

Upravo je studeni idealno vrijeme za preuređivanje i osvježavanje svog doma jer 9.11.2021. u večernjim satima na Vivre.hr počinje najiščekivanija kampanja godine – Black Friday!

Zbog dolaska hladnijeg vremena sve više boravimo u zatvorenim prostorima, a sve kraći dani označavaju postupni prelazak u zimsku sezonu. S obzirom na to da mrak sve ranije pada, ne čudi da se mnogi od nas osjećaju uspavano i ponekad bezvoljno.

Na sreću, postoji instant lijek za vraćanje dobrog raspoloženja – shopping! Iskoristite tu priliku kako biste svoj životni prostor učinili što ugodnijim za zimu i opskrbili se svime potrebnim za bezbrižno uživanje u toplini svog doma.

Foto: Vivre.hr

Kauč

Kauči i sofe zauzimaju središnje mjesto u svakom dnevnom boravku pa je vrlo važno da su udobni i dovoljno veliki za druženja s prijateljima i obitelji. S obzirom na to da kauči ipak spadaju u veće investicije, odaberite neki koji će se uklapati u vaš stil, ali i odolijevati vremenu i trendovima.

Foto: Vivre.hr

Naslonjači

Iako su i kauči često statement komadi u mnogim domovima, većina ljudi ipak odabire klasičnije modele, dok svoju kreativnost izražavaju pomoću zanimljivih naslonjača koristeći ih kao naglaske koji prostoru daju novu dimenziju.  Toj svrsi dobro mogu poslužiti i taburei i otomani.

Foto: Vivre.hr

Jastuci i deke

Jastuci, deke i ostali tekstilni dodaci jednako tako mogu poslužiti kao naglasci, posebice kada želite izmijeniti paletu boja u prostoru ili ga prilagoditi drugom godišnjem dobu. Osobito su korisni tijekom jeseni i zime jer će vam pružiti svu potrebnu udobnost i toplinu.

Foto: Vivre.hr

Tepisi

Bilo da su orijentalni, geometrijski, jednobojni ili čupavi, tepisi imaju i estetsku i funkcionalnu ulogu. Zaokružit će dizajn prostorije i povezati njezine elemente, ali i osigurati zvučnu i toplinsku izolaciju, zaštititi podove ili, pak, sakriti njihova oštećenja.

Foto: Vivre.hr

Rasvjeta

Osvjetljenje je jedan od najvažnijih elemenata prilikom stvaranja ugodnog interijera jer cjelokupni dojam prostora uvelike ovisi o odabiru vrste rasvjete, a možete se poigrati i s nekoliko „slojeva“ svjetlosti. To možete učiniti kombinirajući ambijentalnu rasvjetu poput lustera i ugradbenih svjetala, s onom dekorativnom – stolnim i podnim svjetiljkama.

Svi proizvodi mogu se pronaći na Vivre.hr

Upravo je studeni idealno vrijeme za preuređivanje i osvježavanje svog doma jer 9.11.2021. u večernjim satima na Vivre.hr počinje najiščekivanija kampanja godine – Black Friday! Kupci na Vivre.hr i mobilnoj aplikaciji mogu očekivati popuste i do 90 % na sve kategorije, a dodatna je pogodnost to što će biti sniženi i proizvodi s redovnim cijenama, kao i oni koji su u zadnjih 30 dana već prethodno bili sniženi. Svi zaljubljenici u uređenje doma mogu uživati u popustima čak deset dana jer Black Friday na Vivreu traje do 19. studenog!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije