Hit mjesto

Beauty oaza u Splitu u kojoj ćete se osjećati kao u dnevnom boravku

18.11.2017.
u 09:02

Šarmantne slike s inspirativnim porukama, jarkoplavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta u industrijskom stilu okosnice su interijera

Saloni za uljepšavanje u nas sve su više poput dnevnih boravaka stoga ne iznenađuje da se takvom konceptu priklonio i novootvoreni splitski beauty centar Bohemian Tribe Beauty Concept.

Već sam naziv sugerira smjer u kojem je vlasnica zamislila da se priča oko njezina salona razvija. Naime, boem označava osobu koja je slobodnog uma, razigranog srca i nekonvencionalnog životnog stila, koja prilagođava uvriježeno mišljenje i ukorijenjenu tradiciju sebi i svojem načinu života.

Upravo ta filozofija vidljiva je iz svakog aspekta interijera salona. Šarmantne slike s inspirativnim porukama, jarkoplavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta u industrijskom stilu okosnice su interijera. Tu su i pažljivo birani detalji koju prostoru daju karakter, primjerice raskošni tepisi ili pak stolići napravljeni od postolja starih “Singer” šivaćih mašina.

Ono što pak izdvaja ovaj salon od ostalih jedinstvena je paleta beauty usluga. Tako, pored hair stylinga, Bohemian Tribe Beauty Concept svojim klijenticama nudi usluge make upa, manikuru i pedikuru, a uskoro će se unutar salona moći kupiti i kolekcija modnih dodataka s potpisom poznatoga domaćeg brenda Hippy Garden.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije