Stilski izbor

Barski stolac u domu – nije isključivo za kafić

Barski stolac u domu – nije isključivo za kafić
Foto: Dom i vrt
1/3
02.01.2013.
u 08:29

Za središnje mjesto u domu visoki stolci podignut će ukupan dojam

Možda su nekoć i bili "rezervirani" za središnji dio kafića, no barski su stolci s vremenom našli put i do kućanstava. Kao funkcionalan i atraktivan dodatak u kuhinji ili blagovaonici, barski stolac pravi je odabir ako nema previše kvadrata u stanu, a iako su im cijene često više od klasičnih stolaca, obično se za predviđeno mjesto u domu kupuju dva komada. Neobični je stolac visokih nogu inspiracija i mnogim dizajnerima namještaja, a dok su cijene njihovih prijedloga i po nekoliko tisuća kuna, raznoliku ponudu donose veliki centri s pokućstvom kao što su Kika, Lesnina i Emmezeta, centra koji u trenutačnoj akciji odabrane modele barskih stolaca nude i po sniženim cijenama, do 200 kuna. Presvučen kožom, s rotirajućim sjedištem ili sa čvrstim naslonom, ovisno o odabiru modela, varira i cijena, a u rangu do 500 kuna moguće je naći sve navedene.

Model Tara, Kika, Škorpikova 25, cijena: 389 kuna (lijevo), Model Onyk, Emmezeta, Gospodarska 5, Donji Stupnik, cijena: 449,99 kuna (u sredini), Plavi model, Kika, Škoprikova 25, cijena:199 kuna

Barski stolac s naslonom, Lesnina, Slavonska avenija 106, cijena: 489 kuna (lijevo). Model Venus, Emmezeta, Gospodarska 5, Donji Stupnik, cijena :149,99 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije