novo u gradu

Babushka Boutique poznata po jedinstvenom dizajnu detalja za dom konačno i u Hrvatskoj

22.10.2020.
u 13:16

abushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode

Poznati slovenski brend Babushka Boutique otvorio je svoju prvu trgovinu u Zagrebu, u centru grada, na adresi Vlaška ulica 7. Vodeći concept store u Sloveniji uspješno posluje već devet godina, a veliki uspjeh doživio je i njihov webshop u Hrvatskoj. Nakon Hrvatske, svoje trgovine planiraju otvoriti i u drugim europskim gradovima.

 

Babushka Boutique cijeni i istinski podržava jedinstven dizajn, domaće i svjetske dizajnere te rukotvorine izrađene s puno ljubavi koja se prenosi na kupca. Glavni zadatak ove zaista posebne trgovine je usrećiti svakoga tko uđe, što im svakodnevno i uspijeva proizvodima koji pričaju posebne priče.

Prema riječima idejne začetnice, Neve Bajc, Babushka Boutique istinski cijeni i vrednuje jedinstveni dizajn te predstavlja mjesto koje podržava lokalne dizajnere. Osim toga Babushka vjeruje da život ne treba biti toliko ozbiljan te da svi trebamo zadržati nešto dječje u sebi. Neva je posebno istaknula da su oni sretna tvrtka s pozitivnim pogledom na život.

“Izuzetno me veseli što smo otvorili trgovinu u Zagrebu jer će sada svi koji su nas posjećivali u Ljubljani dobiti priliku da nas posjete kada god to požele. Veselimo se novim izazovima i spremni smo za njih. Ovim putem zahvaljujem svima koji podržavaju naš rad.”, izjavila je Neva.

Babushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode.

Iako su većinom žene ljubiteljice ovog brenda, Babushka posebnu kolekciju ima samo za muškarce. Ponudu svaki tjedan nadopunjuju i uvijek iznova otkrivaju nove dizajnere čije proizvode s veseljem izlažu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije