Novo ruho

Atraktivna nova trgovina brenda Replay u splitskom trgovačkom centru

08.03.2018.
u 09:00

Drveni detalji prostoru daju toplinu, a decentna rasvjeta stvara ugodan ambijent

Split, točnije trgovački centar Joker, prvi u Europi postaje domaćin potpuno novom konceptu trgovine marke Replay. Ljubitelji popularnog brenda odsad će moći uživati u potpuno novoj trgovini te isprobati i kupiti najbolje iz ponude Replayevih kolekcija.

Novi Replay Store atraktivan je tzv. open space prostor uređen u njegovu prepoznatljivu stilu. Veliki, prozračni izlozi ukrašeni dehidriranim biljem, drvene police i zidovi te detalji od prirodnih materijala samo su neki od elemenata koji stvaraju jedinstven doživljaj i ugodnu atmosferu uz koju će vam kupnja biti vrlo zabavna i zanimljiva.

Drveni detalji daju prostoru toplinu, a decentna rasvjeta stvara ugodan ambijent. Crveni tonovi i neonski natpisi evociraju osamdesete zaokružujući uređenje interijera. Podovi podsjećaju na industrijski stil uređenja dajući prostoru modernu notu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije