IDEALNA LOKACIJA

Atraktivni apartmani u Istri po akcijskoj cijeni

ližnjan apartmani
Foto: Promo
11.07.2016.
u 15:46

Po cijeni od 1199 eura po četvornom metru dobit ćete apartman u Ližnjanu, a oni koji žele dodatno uštedjeti mogu kupiti i rohbau verziju

Mjesto Ližnjan nalazi se u jugoistočnom dijelu Istre, 11 km od Pule. S južne strane graniči s Medulinom koji obiluje bogatim turističkim sadržajima koji uključuju hotele, plaže, barove, sportske i mnoge druge sadržaje, dok sa sjeverne strane graniči s mjestom Šišan koje je poznato po netaknutim zelenim površinama, čistim divljim plažama i plodnoj obradivoj zemlji.

Kao stari ribarski gradić, Ližnjan je mirno mjesto visokog potencijala, koje je u zadnjih 10-ak godina ostvarilo velik porast izgradnje što upućuje na veliku zainteresiranost turista za tu lokaciju, upravo zbog njegove odlične strateške lokacije koja nudi mir i čist zrak te blizinu raznovrsnih sadržaja za sve vrste turista.

Brojni sadržaji

Stambeni objekt tvrtke Angora projekt d.o.o. nalazi se uz samu granicu šišanskih zelenih površina što osigurava miran i tih boravak svih suvlasnika. U blizini su razne šetnice kojima se može doći do obližnjih divljih šljunčanih i stjenovitih plaža koje su udaljene 15-ak minuta ugodne šetnje kroz hladovinu.

Tvrtka Angora projekt d.o.o. potrudila se ponuditi kvalitetan objekt s 14 apartmana veličine od 50 do 80 m2 po vrlo pristupačnim akcijskim cijenama od 999,00 do 1,199,00 eura/m2.

Za 1199 eura po četvornom metru možete kupiti završen i lijepo opremljen apartman s energetskim certifikatom visoke „B“ kategorije.

Akcijska cijena

Za one koji žele dodatno uštedjeti, postoji mogućnost kupnje apartmana u visokoj rohbau izvedbi koja uključuje prezide, strojno žbukanje s pripremom za krečenje, razvedene instalacije struje i vode; u principu sve osim podova, keramike i sanitarija u kupaonicama i unutarnje stolarije. 
Akcijska cijena apartmana u navedenom stanju iznosi 999 eura po četvornom metru i predstavlja odličnu priliku. Klima-uređaj uključen je u obje izvedbe.

Veći apartmani imaju dvoetažnu konfiguraciju, nalaze se na drugom i trećem katu te nude pogled na more i zelenu zonu.

Ako tražite kvalitetnu lokaciju za svoj apartman na moru, ovo je odličan omjer cijene i kvalitete na mikrolokaciji koja nudi mir te blizinu svih ostalih turističkih sadržaja.

Više informacija o apartmanima možete saznati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
20:53 11.07.2016.

visoki roh bau akciska cijena ne bi smjela preci 650 evra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije