Novi igrač

Amazon poslovanje širi na trgovinu namještajem i prva kolekcija je - impresivna

amazon.com
10.11.2017.
u 10:27

Uređenje doma, uz kozmetičku i fitness industriju, jedno je od područja koje iz godine u godinu bilježi rast prihoda, stoga ne čudi da je Amazon, uvidjevši priliku za dodatnu zaradu, odlučio pokrenuti vlastitu liniju namještaja.

Foto: amazon.com

 

Osim namještaja, naravno, uložili su i u dodatke za dom. Zasad su samo pustili par kombinacija iz kolekcije kako bi vidjeli kako tržište diše.

Foto: amazon.com

Prema viđenom, riječ je modernom stilu koji koketira s industrijskim elementima, a cjenovno će, kažu u Amazonu, biti - povoljni!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije