uređenje doma

Ako ove jeseni planirate uređivati dom obavezno nabavite kauč od baršuna, a ove tri boje su najpopularnije

BoConcept
23.08.2021.
u 11:58

Ali, da bi baršun uvijek lijepo izgledao i da bi trajao, važno ga je pravilno održavati. Ako to planirate sami, bez stručne pomoći, evo par savjeta koji će vam u tome pomoći

Jedan od trendova koji ćemo u domu voljeti ove jeseni jest baršun. I to na konkretnim komadima namještaja, prije svega na kauču. Popularnost baršuna ne čudi kad znamo da svojom mekoćom i bogatstvom teksture nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: BoConcept

Osim toga, kauč od baršuna najjednostavniji je način za postizanje luksuznog dojma u prostoru, a baš je luksuz ono na čemu će dizajneri inzistirati u sezoni pred nama. Ako planirate kupnju kauča od baršuna, hit boje su one intenzivne boje zbog kojih će kauč postati vizaulno središte dnevnog boravka. Birajte zelenu, plavu ili pak zagasito crvenu.

Foto: BoConcept

Ali, da bi baršun uvijek lijepo izgledao i da bi trajao, važno ga je pravilno održavati. Ako to planirate sami, bez stručne pomoći, evo par savjeta koji će vam u tome pomoći. Prvi, i najvažniji, svakako je onaj da komade namještaja presvučene baršunom nikad ne izlažete direktnoj sunčevoj svijetlosti. Razlog je jednostavan - izblijedit će!

Foto: BoConcept

Drugi problem nakupljanje je prašine. Srećom, tome je lako doskočiti - redovitim usisavanjem. Nabavite posebno sredstvo za čišćenje osjetljivih tkanina. Ako vam se nešto prolije njime ćete lako ukoniti mrlju.

Ako vam se pak čini da je kauč od baršuna previše, invenstirajte u detalje - ukrasni jastučići bit će pun pogodak!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije