genijalno

Ako ove godine želite originalan adventski vijenac evo prijedloga kojima nećete moći odoljeti

Dizajnholik
23.11.2021.
u 10:54

ferm Living je tvrtka koja posebnu pažnju pridaje blagdanskom ozračju. Njihovim prekrasnim dekoracijama možete upotpuniti svoj dom za vrijeme blagdana

Multifunkcionalan i minimalistički adventski svijećnjak Circle candle holder napravljen je od potpuno prirodnih materijala i izgledat će predivno kako god da ga postavite. Može stajati na stolu ili šanku ili ga možete objesiti na strop pomoću kožnih vrpca koje se lako skidaju.

Foto: Dizajnholik

Ovo je klasik koji ćete koristiti svaki prosinac, ali vjerojatno i kroz cijelu godinu. Napravljen od mjedi, ovaj ukras ima klasičan i bezvremenski izgled koji se uklapa u svaki stil uređenja doma.

Foto: Dizajnholik

Kombinirajte ovaj elegantan komad s ostalim blagdanskim predmetima iz kolekcije danskog proizvođača ferm LIVING kako biste kreirali posebno blagdansko ozračje u svom domu.

Foto: Dizajnholik

ferm Living je tvrtka koja posebnu pažnju pridaje blagdanskom ozračju. Njihovim prekrasnim dekoracijama možete upotpuniti svoj dom za vrijeme blagdana.

Foto: Dizajnholik

Od prekrasnih božićnih kuglica, svjećnjaka i adventskih svijeća s kalendarom, do stalka za bor i prostirke za isti, kuhinjskih krpa s motivma karakterističnim za božićne blagdane. Učinite najljepše doba godine još ljepšim i počastite sebe i svoje bližnje novim uspomenama.

Foto: Dizajnholik

ferm LIVING je danska tvrtka sa sjedištem u Kopenhagenu, osnovana 2005. godine. Trine Anderson, osnivačica i kreativna direktorica, tada na tržištu nije uspjela pronaći zidnu tapetu koja bi odgovarala njezinom i ukusu njezinog muža pa je odlučila izraditi svoju.

Foto: Dizajnholik

Dizajnerica je osmislila 10 različitih varijanti, no kako si nije mogla priuštiti izradu svih 10 modela, odlučila se na izradu jedne tapete s kojom je “rođen” ferm LIVING.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije