INSPIRIRAJTE SE

Ako još niste stigli, pomažemo vam odabrati darove do 100 kn

Pokloni za Valentinovo
Foto: Thinkstock
23.12.2015.
u 09:00

Niste imali vremena, a niste baš ni pri novcima, no svejedno biste htjeli obradovati drage ljude? Nudimo vam produkt dizajn povoljnih cijena

Svake godine vjerojatno se nađete u istoj nedoumici: što darovati dragim ljudima za božićne blagdane? Doista nije lako pronaći baš ono što nekome drugome treba ili bi mu baš bilo korisno, a najteže je zapravo pogoditi nečiji senzibilitet i ukus.

Često nas u odabiru darova, i to posve nepotrebno, ograničava i njihova cijena. Iako vam se možda ne čini tako, ali i za mali iznos možete kupiti lijep, originalan i koristan dar. Naš prijedlog proizvoda za dom do 100 kuna dokaz je tome. Stoga ne okolišajte i oduševite svoje bližnje sitnicama koje će im uljepšati životni prostor i oplemeniti im životni stil.

Foto: Promo fotografija
Plastična 'to go' šalica koja će trajati više od jedne uporabe. Crni kolut u sredini sprečava klizanje, pa nema mogućnosti da se opečete (Bella Forma, 99 kn)

Foto: Promo fotografije
Stolna lampa neobična volumena daje nježno atmosferično svjetlo i utopljuje svaki prostor (Ikea, 79,90 kn)

Foto: Promo fotografije
Trendi forma krletke poslužila je za romantični metalni stolni lampaš s malenom lučicom (Jysk, 54,95 kn)

Foto: Promo fotografije
Plastična zdjela za serviranje grickalica, salate i voća uvijek dobro dođe (Ikea, 24,90 kn)

Foto: Promo fotografije
Odabirom okvira za slike kao božićnog dara gotovo da ne možete pogriješiti (Harvey Norman, 99 kn)

Foto: Promo fotografija
Božićne svijećnjake koji dolaze u više motiva možete darovati u različitim kombinacijama jer se kupuju zasebno, komad po komad (Emmezeta, 19,90 kn)

Foto: Promo fotografije
Želite li razveseliti sestru ili prijateljicu, onda je stolno ogledalo u koje stanu i sitnice - nakit i šminka prava stvar (Ikea, 69,90 kn)

Foto: Promo fotografija
Poklonicima jednostavnosti i minimalizma ova šalica bit će komad kojim će zasigurno započinjati jutro (Design Therapy, 65 kn)

Foto: Promo fotografija
Svilena navlaka i atraktivna plava nijansa ukrasnog jastučića podići će atmosferu u svačijem domu (Zara Home, 99 kn)

>>I moderni minimalistički stanovi vole dekoracije u crvenoj boji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije