IZLOŽBA

Ada Kezić: pogled unatrag na desetogodišnji dizajnerski put

stol Ade Kezić
Foto: Privatni arhiv
1/13
19.09.2016.
u 10:15

Naša poznata produkt-dizajnerica izlaže u galeriji Bernardo Bernardi u Zagrebu svoje najbolje radove u proteklom desetljeću

Nakon ljetne stanke galerija Bernardo Bernardi u zagrebačkom Pučkom otvorenom učilištu nastavlja s izložbenim aktivnostima i predstavljanjem domaćeg dizajna. Novu sezonu 20. rujna otvara produkt-dizajnerica Ada Kezić koja će izložbom podsjetiti ljubitelje dizajna na svoja najbolja ostvarenja u posljednjih deset godina.

Kako je naglasak na radovima nastalima uporabom ekoloških materijala, vidjet ćemo program LAKO, seriju Piazza i Piazza luce, stolić NDST, stol eNeN te podna rasvjetna tijela Match 1,2,3.

Foto: Promo

– U radovima Ade Kezić principom krajnjeg pročišćavanja nastaju rješenja koja u svojim unutrašnjim proporcijama sadrže monumentalnost, uvijek zadržavaju svoju individualnost, ali vrlo lako komuniciraju i u novim situacijama i cjelinama – piše u predgovoru kataloga izložbe autorica Ksenija Foretić. Izložba se može razgledati do 16. listopada radnim danima od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 14 sati.

Foto: Promo

>>Lampe Ade Kezić inspirirane pričom 'Djevojčica sa šibicama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije